Welkom op de site van Roeland Klein Haneveld

Wat leuk dat je even bij me komt kijken. Dit is wat je op dit moment op deze site kunt vinden:

Genealogische gegevens
Deze bevatten het voorgeslacht van mijn vrouw Gerda en van mijzelf. Op dit moment betreft het de familienamen le Clercq, Karssen, van Leeuwen en 't Hart enerzijds en Klein Haneveld, Ouwendijk, Sevens, Roeterdink, Buitenhuis en Schoneveld anderzijds.
We zijn de trotse grootouders van Ise Noa, Evy Anne, Olaf Willem en Rosa Janne. Hun kwartierstaat is natuurlijk uitgebreid met het voorgeslacht van zowel onze schoondochter als onze schoonzoon!

Het spreekt vanzelf dat de speurtocht naar het voorgeslacht blijft voortduren. Nieuwe vondsten zullen met enige regelmaat op de site verschijnen.

Notities over bijbel en geloof
In de loop der jaren heb ik in veel kerken en gemeenten gesproken. Dikwijls gaven mensen aan, dat ze wat geleerd hadden uit de Bijbel en er iets mee konden in hun dagelijkse leven. Ik vond en vind dat altijd verrassend.
In de hoop dat mijn notities een soortgelijk effect hebben, maak ik ze via dit medium voor iedereen toegankelijk.

Zoeken op de site
Je kunt natuurlijk gewoon wat rondbladeren en van alles van je gading vinden, maar je kunt ook gericht naar iets op zoek zijn, zowel in het stamboomgedeelte als in mijn aantekeningen. De zoekfunctie onderaan in het blauwe menu wijst je razendsnel waar je wezen moet.

Niet gevonden?
Kun je desondanks iets niet vinden, waarvan je denkt dat het op mijn site zou moeten staan - gebruik dan het reactieformulier (Contact?) of het gastenboek. Vragen, opmerkingen - je hoeft het niet met mee eens te zijn - en aanvullingen zijn altijd welkom.

Welk deel van de site je ook bekijkt: veel plezier!
Roeland Klein HaneveldLaatst gewijzigd: 29 januari 2015
Je bekijkt de site het best met de volgende Operating Systems en browsers: U telt mee!
voorkeursvolgorde....
Win7:
Mozilla Firefox, Microsoft InternetExplorer 7, Google Chrome
Mac OSX:
Mozilla Firefox, Safari, Google Chrome
Get Firefox!
Submit your website to 20 Search Engines - FREE with ineedhits!